News

Hội Thảo: LET ACEROLA START YOUR DAY

Vào ngày 23 tháng 5 năm 2024, chúng tôi rất vinh dự có cơ hội hợp tác cùng Asia Shine để tổ chức hội thảo với chủ đề “LET ACEROLA START YOUR DAY” Tại hội thảo này, khách tham dự sẽ có cơ hội thưởng thức hai loại Acerola: Acerola Brazil

Xem thêm

Tổng quan về sơ ri

Sơ ri hay còn gọi là kim đồng nam, acelora, sơ ri Barbados,sơ ri Tây Ấn hay xơ ri vuông (danh pháp hai phần: Malpighia emarginata), là một loài cây bụi hay cây thân gỗ nhỏ có quả nằm trong họ Sơ ri (Malpighiaceae). Sơ ri có nguồn gốc từ Paraguay và Brazil ở Nam Mỹ, Trung Mỹ và miền nam Mexico, Puerto Rico, Cộng hòa Dominica và Haiti, nhưng hiện cũng đang được trồng ở

Xem thêm

Information about acerola

Acerola (Malpighia emarginata) is a tropical fruit-bearing shrub or small tree in the family Malpighiaceae. Common names include acerola cherry, Guarani cherry, Barbados cherry, West Indian cherry, and wild crepe myrtle. Acerola is native to Paraguay and Brazil in South America, Central America and southern Mexico, Puerto Rico, Dominican Republic and Haiti, but is now also being grown in some areas of Asia such as Vietnam, India. Acerola can be propagated by seed, cutting, or other

Xem thêm

What is the difference between vitamin C in acerola and ascorbic acid?

Ascorbic acid is a compound that is used widely nowadays in may industry from food and beverage, cosmetic and pharmarceutical. Many manufacturers claim that synthetic ascorbic acid and natural vitamin C are equivalent because there are no structural differences between these two compounds. However, there are so many difference between natural vitamin C in acerola and

Xem thêm

Những câu hỏi thường gặp về sơ ri

Nước ép sơ ri có thể trộn với các loại nước ép trái cây khác không? Sơ ri là loại “siêu trái cây”  thường được sử dụng để kết hợp với các loại nước ép trái cây nhiệt đới khác nhằm bổ sung vitamin C và tăng cường hương vị cho

Xem thêm

Frequent questions about acerola

Can acerola juice mix with other kind of fruit juice? Acerola is a super product often used to combine with other tropical fruit juices to replenish vitamin C and enhance the flavor of drinks. In addition, with packed antioxidants, acerola also has the ability to prevent the color and flavor changing of the juice due to oxidation

Xem thêm

Fruit for human health quarterly conference call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

Xem thêm